auto spelletjes schiet spelletjes avontuur spelletjes vecht spelletjes sport spelletjes puzzel spelletjes

dit zijn de leukste Voetbal spelletjes

Voetbal, 1,

1 tegen 1 voetbal

Probeer je tegenstander te verslaan door de bal in zijn doel te schieten. Een eenvoudig maar leuk spelletje, je hebt maar een tegenstander dus het moet te doen zijn. Ik zou zeggen: probeer het eens!

Blobz

Blobz Voetbal

Een voetbalspel dat het leukst is om met meerdere te spelen. Je bent beide een karakter en je probeert bij elkaar te scoren. Het spel heeft een aparte besturing waar je even aan moet wennen. Zeer aan te raden!

Speed, Soccer

Speed Soccer

Alles gaat snel in dit een tegen een voetbal spel. De bal vliegt in een hoog tempo alle kanten op en zelf ren je op topsnelheid over het veld. Kan jij dit tempo bijhouden?

Wedstrijd

Voetbal Wedstrijd

Maak zoveel mogelijk doelpunten met je team! Beweeg met behulp van de muis over het veld, pass, schiet en scoor!

Hooghouden, 1

Voetbal Hooghouden 1

De naam zegt het al, in dit spel moet je de bal zo vaak als je kan hooghouden. Wat wordt jouw record?

champions, Euro, 2009

The champions Euro 2008

Doe mee aan het Europees Kampioenschap met een team naar keuze. Leuk spel waar je uren mee bezig kan zijn. Heb jij het in je om het EK te winnen?

Penalty, Schieten

Penalty's Schieten 2

Absoluut ons favoriete penalty spel. Je bent zowel keeper als speler en je probeert steeds een ronde verder te komen. Elke ronde worden de schoten harder en de keepers beter. Hoelang hou jij het uit?

Vrije Trappen, 2

Vrije Trappen 2

Tegenover een muurtje van vier man en een keeper probeer je vrije trappen te scoren. Het is erg lastig aan het begin, je moet even oefenen. Het geeft altijd weer een goed gevoel als je scoort!

terug