auto spelletjes schiet spelletjes avontuur spelletjes vecht spelletjes sport spelletjes puzzel spelletjes

dit zijn de leukste Tennis spelletjes

Tennis, Sport,

Tennis 2

Erg leuk tennis spel. Goede controle, je kan er veel kanten mee op. Probeer eens een toernooi te winnen!

Crazy,

Crazy Tennis

Een primitieve vorm van het werkelijke tennisspel. Je bent een holbewoner die zijn knuppel als racket gebruikt. Het duurt even om erin te komen, maar na een tijdje is het leuk om te doen.

Ace

Tennis Ace

Een simpele variant van het tennisspel. Je hebt de muis als besturing en bewegen over het veld gaat simpel. Het is iets moeilijker om de bal te slaan, maar na even oefenen lukt dat wel. Succes!

Tennis, Dubbel, Spel

Tennis Dubbelspel

In dit tennisspel moet je in je eentje twee tennissters besturen. Een leuke afwisseling om eens een dubbel te spelen. Je slaat makkelijk in ace in dit spel, dus doe je best!

Tennis, Spel, Grand Slam

Tennis Grand Slam

In dit spel gaat het om toernooien winnen. Het is simpel: je kiest een karakter en slaat tegenstander na tegenstander van de baan. Word jij de nieuwe Federer?

Tennis, Muur, Spel

Muur Tennis

Geen tegenstander in dit tennisspel, maar dat maakt het niet makkelijker. Je speelt in je eentje tegen een muur, terwijl je allerlei objecten probeert te raken. Verrassend lastig!

Tennis, Spel, Yahoo

Yahoo Tennis

Het simpelste tennisspel dat wij tot nu toe zijn tegengekomen. Je bestuurt je speler met de muis en klikt wanneer je de bal wil slaan. Niet heel moeilijk te spelen, probeer maar.

Tennis, Spel, Master

Tennis Master

Als klein mannetje probeer je een potje tennis te winnen. Je kunt kiezen uit allerlei karakters, zowel dieren als mensen. Als je geluid op je computer hebt moet je het vooral aanzetten, er zit een leuk muziekje bij!

terug