auto spelletjes schiet spelletjes avontuur spelletjes vecht spelletjes sport spelletjes puzzel spelletjes

dit zijn de leukste Golf spelletjes

Golf Japan

Golf Japan

In Japan op de golfbaan probeer jij een hole in one te slaan. Het is een moeilijk spel waarvoor je veel moet oefenen

Office golf

Office golf

Tussen het werk door even golfen op kantoor? Dat kan in deze game! Met behulp van alle kantoorspullen die je maar kan vinden probeer jij een hole in one te slaan!

Golf man

Golf Man

Een wat makkelijker variant op het golfspel. Je krijg veel aanwijzingen die je erg goed helpen! Haal alle 18 holes!

3D Golf

3D Golf

Doordat dit spel in 3D is heb je een fantastisch overzicht over het veld. Dit zal het spel voor sommigen makkelijker maken. Doe je best!

Panda, Golf, 2

Panda Golf 2

Dit spel werkt iets anders. Hier heb je alleen een golfbal en het hol waar hij in moet. Onderweg heb je allerlei obstakels die je moet nemen. Leuk als afwisseling!

Golf, Jam

Golf Jam

Heel simpel. Je slaat de bal naar een soort schietschijf toe, hoe dichterbij je bent, hoe meer punten. Als je een bepaald aantal punten hebt ga je door naar het volgende level. Veel succes!

Golf 3

Golf 3

Als olifant met in je slurf een golfclub probeer je hole na hole te halen in zo min mogelijk slagen. Er zijn allerlei hindernissen waar je langs moet komen, veel geluk!

Golf 5

Golf 5

Je hebt 99 seconden om steeds veranderende opdrachten te vervullen. Een erg leuk en zeer aan te raden spel! Als je de vogels raakt krijg je extra tijd!

Eekhoorn, Golf

Eekhoorn Golf

Je golft niet als eekhoorn, je golft met een eekhoorn! Het is niet erg lastig, met je muis probeer je de eekhoorn richting de hole te slaan.

Golf, Ace, Hawaii

Golf Ace Hawaii

Op het zonnige paradijs Hawaii sta jij te golfen. Haal alle 18 holes in zo min mogelijk slagen om te winnen. Geniet van de zon en win het spel!

terug