auto spelletjes schiet spelletjes avontuur spelletjes vecht spelletjes sport spelletjes puzzel spelletjes

dit zijn de leukste Pijl en Boog spelletjes

Aap met Pijl en Boog

Aap en de ballon 1

Een van onze favoriete spelletjes en pas op zeer verlavend. De opdracht is simpel je bent een aap met een pijl en boog. Je hebt een beperkt aantal pijlen en je moet ongeveer 80% van de ballonnen kapot schieten. De eerste levels zijn zeer eenvoudig maar je komt zeker een veld tegen waar je je volledig op stuk gaat bijten. Een absolute aanrader.

Aap en de ballon 2

Aap en de ballon 2

Na het succes van aap en ballon 1 is er ook een 2 versie uitgebracht. Deze klassieker begint al meteen lastiger dan de eerste versie. Verzin creatieve oplossingen en probeer de gekste dingen is het advies. Sommige velden zijn als een puzzel die je eerst moet zien te kraken. Deze versie vinden wij lastiger dan versie 1 maar daardoor niet minder leuk!

Aap en de ballon 3

Aap en de ballon 3

Heb je versie 1 en 2 gespeeld en beheers je het spel goed. Speel dan Aap en ballon 3. Dit spel vraagt meer strategisch inzicht dan de vorige varianten en is een stuk lastiger om te spelen. Heb geduld en probeer veel uit is het advies. Vanwege de moeilijkheid waarderen wij versie 3 lager dan de andere versies. Al is heel goed te begrijpen, indien je handigheid krijgt, dat Aap en Ballon 3 de leukste is van allemaal.

Aap en de ballon 4

Aap en de ballon 4

Aap en ballon 4 vinden wij persoonlijk makkelijker dan Aap en ballon 3. Toch wordt er weer een beroep gedaan op je creativiteit. Je kan dus je borst natmaken.

Ultiem, Prijsschieten

Ultiem Prijsschieten

Een ongelooflijk leuk spel! Je hebt 10 schoten om zoveel mogelijk punten te verdienen. Het is moeilijk om de roos te raken, maar oefening baart kunst! Echt een aanrader

Appel, Schieten

Appel Schieten

Net als Wilhelm Tell probeer je een appel die op iemands hoofd ligt doormidden te schieten. Als je de appel mist en de man raakt kan het spel nogal bloederig zijn dus niet voor kleine kinderen

Boogschieten

Boogschieten

Je kan kiezen uit allerlei toernooien over de hele wereld. Je probeert natuurlijk de roos te raken maar dat is erg moeilijk. Kan jij het toernooi winnen?

Boogschieten 2

Boogschieten 2

Met de muis als besturing probeer je allerlei dingen in het spel, zoals appels en tafels, te raken. De wind maakt het spel moeilijk. Succes!

Mulan, Boogschieten

Mulan Boogschieten

Als het bekende disney figuur Mulan schiet je met je boog op het doelwit. Probeer zo hoog mogelijk te scoren!

Boogschieten 3

Boogschieten 3

Je hebt in dit spel verschillende borden waarop je kan schieten. Elk level wordt moeilijker omdat de borden steeds verder weg gaan staan. Doe je best om de hoogste score te halen!

Robin Hoek

Robin Hoek

Schiet in dit spel op knechten en kippen. Je krijgt punten als je er een raakt.

Beijing, 2008

Beijing 2008

Doe nu zelf mee aan de olympische spelen! Win jij de gouden medaille boogschieten?

Boogschieten 4

Boogschieten 4

Schiet al je vijanden neer om weer een level verder te komen. Elk level is weer een uitdaging!

Boogschieten 5

Boogschieten 5

Dit spel is extra moeilijk omdat de roos steeds op en neer beweegt. Dan moet je ook nog rekening houden met de wind, de afstand en de snelheid waarmee je een pijl schiet.

terug