auto spelletjes schiet spelletjes avontuur spelletjes vecht spelletjes sport spelletjes puzzel spelletjes

dit zijn de leukste Oorlog games spelletjes

Warfare, 1917

Warfare 1917

In deze oorlog kies je of de kant van Duitsland of de kant van Engeland. Je beschiet de vijand met mortieren en probeert zo als overwinnaar uit de strijd te komen

Endless, War 1

Endless War 1

Met verschillende wapens schiet je op je tegenstanders. Je kan veel kanten op met dit spel, je kunt bijvoorbeeld allerlei campaigns spelen.

Oorlog voeren 2

Oorlog voeren 2

Vanuit een legerbasis stuur je je troepen op pad om een andere basis aan te vallen en te vernietigen. Je hebt veel verschillende soorten troepen tot je beschikking zoals helikopters. Versla de vijand!

Oorlogsgebied

Oorlogsgebied

Een van de leukste oorlogsspelletjes. 3 tegen 3 en je moet proberen de vijand als eerste uit te roeien. Er komt heel veel inzicht en tactiek bij kijken en het is simpel te leren. Je hebt 10 levels, kun jij ze allemaal uitspelen? Dit spel is echt een aanrader

Warfare, 1944

Warfare 1944

Het vervolg van Warfare 1917. Je bent nu in de tweede wereldoorlog en het spel is iets mooier. Verder is er weinig verschil

Planeten, in Oorlog

Planeten in Oorlog

Je verdedigt de aarde tegen ruimteschepen met kwade bedoelingen. Zorg dat ze jou niet raken, terwijl je hun wel raakt. Laat ze niet op de aarde komen!

Tank Oorlog

Tank Oorlog

Als tank schiet je de vijandelijke tanks kapot. Het is best een leuk spel, de tank is makkelijk bestuurbaar en je kan tank na tank kapot schieten. Een simpel spel, zeker leuk!

Counterstrike

Counterstrike

In dit spel is jouw taak om het strand te verdedigen. Dit doe je met een machinegeweer. Het is een redelijk makkelijk spel. Veel speelplezier!

terug