auto spelletjes schiet spelletjes avontuur spelletjes vecht spelletjes sport spelletjes puzzel spelletjes

dit zijn de leukste Bubble Trouble spelletjes

Bubble Trouble 1

Bubble Trouble 1

Het klassieke bubble trouble spel. Probeer de bellen kapot te schieten zonder dat er een op je valt. Dit is de originele versie.

Kerst, Bubbel

Kerst Bubbel

In deze variant moet je als de Kerstman bubbels kapot schieten. Elke keer dat je er een raakt valt er een cadeautje voor je uit. Verzamel alle pakjes!

Struggle, Bubble

Bubble Struggle

Een soort upgrade van het origineel en eigenlijk nog leuker! Allerlei kleine details zijn toegevoegd, die dit spel net iets uitdagender en spannender maken. Je kan er allerlei kanten mee op, voor gegarandeerd uren speelplezier!

Bubble Trouble 6

Bubble Trouble 6

Deze is net iets anders dan het origineel. Je beweegt sneller, zodat je de bubbles beter kan ontwijken. Het is dus een iets makkelijker variant, maar nog steeds best lastig

Bubble Trouble 3

Bubble trouble 3

Ook deze verschilt weer een beetje van het origineel. Je bent een strandwacht die strandballen kapot schiet met zijn harpoen. Doordat de ballen ook nog op een soort plateaus stuiteren wordt het best lastig. Probeer elk level te halen!

Tank, Trouble

Tank Trouble

Je wordt constant gebombardeerd en jouw doel is om de bommen weg te schieten voordat je zelf wordt geraakt. Doordat je snel en veel kan schieten is dit een makkelijker spel dan bubble trouble, wel een leuke afwisseling!

Bubble, Panic

Bubble Panic

Als tovenaar vuur je spreuken af met je toverstaf op rondstuiterende bubbles. Probeer ze allemaal te raken!

Super, Bubbelschieten

Super Bubbelschieten

Alles gaat in een razend tempo in deze game. De bubbles vliegen om je oren en zelf beweeg je je ook ontzettende snel. Het is erg moeilijk om alles bij te houden, doe je best!

terug