auto spelletjes schiet spelletjes avontuur spelletjes vecht spelletjes sport spelletjes puzzel spelletjes

dit zijn de leukste Bubble Shooter spelletjes

Bubble up

Bubble Shooter

De klassieker onder de klassiekers. De ballen schieten lekker snel en het ontwerp is simpel en duidelijk.

Bubble machine

Bubble machine

Schiet met een kanon de ballen weg. De ballen zijn groot en het spel is iets lastiger om te spelen. Toch blijft het een van onze favorieten.

Bubble up

Bubble up

Dit spel lijkt op de Shooter de luxe, echter deze game is iets eenvoudiger en de kleuren zijn iets minder duidelijk.

Jungle Shooter

Jungle Shooter

Schiet met het fruit naar beneden. Het spel ziet er leuk uit en is prima te spelen. Probeer deze maar eens helemaal uit te spelen!

Bubbleween

Bubbleween

Griezelig deze shooter! Maar leuk om te spelen. Het is eigenlijk de luxe in een ander jasje. De ballen schieten snel. Een nadeel vinden wij wel dat je goed moet kijken om onderscheid te maken tussen de spoken.

Holoholo island

Holoholo island

Begeef je in de rimboe en schiet de ballen weg. Dit vinden wij een wat eenvoudigere versie van de klassieker. Je hebt minder ballen weg te knallen. Lastig vinden wij wel dat de kleuren op elkaar lijken. In het vuur van de strijd maak je makkelijk een vergissing.

Youda Conqueror

Youda Conqueror

Waan je in de tijd van Alexander de grote. Een Bubble Shooter zoals je die nog nooit hebt gespeeld. Probeer het maar uit het is een populaire versie van dit spel en een lastige!

Bubble Spinner

Bubble Spinner

De naam zegt het al, deze versie is afwijkend van de klassieke games. Geef er maar een draai aan en vind uit hoe het is. Wij geven dit spel nog een behoorlijk hoge waardering.

Bubbleblaster

Bubbleblaster

Een simpele variant en de ballen schieten heel snel. De kleuren zijn minder duidelijk en je hebt geen vizier. En juist daarom is dit spel onderscheidend.

Woobies

Woobies

Schiet die arme woobies maar weg. Het geluid van de games is best irritant, het is maar wat je leuk vindt. Grafisch daarentegen steekt het goed in elkaar. Je kan ook kiezen op welk niveau je wilt spelen. Wel zo fijn om eerlijk te zijn.

MARBLE MAGIC

MARBLE MAGIC

EEN ECHTE TOPPER, super leuk spel dat lijkt op het principe van Bubble Shooter. Deze is onze favoriet.

Mahjong Chain

Mahjong Chain

Verbind de stenen om zo het spel uit te spelen. Dit is ook weer een afwijkende vorm van Mahjong. En een bijzonder leuke!

Panic, Bubble

Bubble Panic

Als tovenaar schiet je met je staf bubbels kapot. Zorg alleen dat de bubbels je niet raken. Een redelijk lastig spel, omdat de bubbels zich erg snel bewegen en de tovenaar redelijk langzaam, een uitdaging dus!

Super, Taxi 1

Super Taxi 1

Het zelfde idee als slim taxi. Je rijd door de straten en haalt klanten op. Ben jij de snelste chauffeur van de stad?

Vissen v

terug