auto spelletjes schiet spelletjes avontuur spelletjes vecht spelletjes sport spelletjes puzzel spelletjes

dit zijn de leukste Bomberman spelletjes

Bomberman 5

Bomberman 5

Dit is de best geteste game van de Bomberman serie. Je dient je aan te melden indien je multiplayer wilt spelen. Iets dat wij zeer aanraden. Het spel ziet er beter uit dan de eerdere bomberman games en heeft grappige opties. Een echte aanrader!

Bomberman 2

Bomberman 2

Bomberman 2 biedt ook een duidelijke keuze om met meerderen te spelen. Het spel is leuk, overzichtelijk en goed te bedienen. Wij hebben dit spelletje met plezier getest en is na Bomberman 5 de beste keuze.

Bomberman 4

Bomberman 4

Deze Bomberman is erg leuk om te spelen. Een eenvoudig spel dat er afwijkend uitziet. Toch is het spel uitdagend. Probeer je tegenstander maar eens te verslaan. Een bom en het is Game over. Het spel is minder snel dan 2.

Bomberman 1

Bomberman 1

Bomberman 1 vinden wij iets minder leuk dan Bomberman 2. Dit heeft voornamelijk met de moeilijkheid te maken en hoe het spel eruit ziet. Toch is het zeker een aanrader deze te spelen.

Bomberman 3

Bomberman 3

Dit spel verschilt niet erg veel van het origineel. Toch is het een leuke toevoeging aan onze verzameling bomberman spelletjes.

Space, Bomber

Space Bomber

In de ruimte speel je het bomberman spel. Je speelt tegen buitenaardse aliens en je moet weer pakker wat in de kratten zit die je opblaast. Succes!

James, Bom

James Bom

Hetzelfde idee als bomberman. Je loopt door een tuin met stenen en gooit bommen om van de andere spelers te winnen.

Bomberman 9

Bomberman 9

In deze variant moet je terwijl je je tegenstanders opblaast de sleutel pakken om naar het volgende level te gaan.

Pyro, Master

Pyromasters

Een leuke afwisseling. Het spel heeft een aantal kleine verschillen met het originele bomberman spel. Je krijgt je upgrades makkelijker en dus ben je sneller bij je tegenstanders om ze uit te schakelen.

Crazy Bomberman

Crazy Bombarman

Versla weer al je tegenstanders in dit spel! Blaas ze op en ga door naar het volgende level! Haal jij alle levels?

terug