auto spelletjes schiet spelletjes avontuur spelletjes vecht spelletjes sport spelletjes puzzel spelletjes

dit zijn de leukste Woordzoeker spelletjes

Woordzoeker maken van Zylom

Bookworm leuke woordzoeker ( TIP)

Wil je een iets afwijkende woordzoeker maken? Bookworm is dan iets voor jou. Je dient zelf zoveel mogelijk woorden te maken.Een absolute aanrader als je van woordpuzzels houdt. Deze variant kan je gratis spelen.

Text Express 2

Text Express 2

Onderaan je scherm krijg je een aantal letters te zien, met die letters probeer je woorden te formeren. Als je snel veel woorden weet te combineerden gaat jouw trein sneller rijden dan de concurrent en win je. Niet echt een klassieke woordzoeker maar bijzonder leuk om te spelen. Een echte aanrader.

Text Express

Text Express

Text Express is de voorloper van Text Express 2. Een leuk spel om online te spelen echter de nieuwe versie is onze favoriet. Let op: de download versie is wel bijzonder leuk en een van de best geteste games. Een nadeel is wel dat hiervoor betaald moet worden. Indien je van puzzelen houdt is het een aanbeveling om de Funpass te nemen. Dit kost 9.95 per maand en is een abonnement . Onze ervaring is dat het de betaling waard is.

Texttwist

Texttwist

Wederom niet een echte klassieke woordzoeker maar daarom niet minder leuk. Combineer zoveel mogelijk woorden binnen een paar minuten. Veel succes!

overzicht woordzoekers

diverse woordzoekers

Een overzicht woordzoekers die prima zijn om te maken. Je kan zoeken op thema, moeilijkheid of gemengd. Periodiek wordt het aanbod vervangen. Al ben je hier wel even zoet mee om deze te maken. Veel plezier

Keyword spelen van King

Keyword

Valt niet onder de klassieke woordzoekers wel erg origineel spel. Combineer de letters om zo in elke ronde de 3 woorden met de meeste waarde te krijgen. Dit is een game van KING.com

Zelf woordzoeker maken

Zelf woordzoekers maken

Een ietwat oude maar populaire site waar je zelf woordzoekers kan bouwen. De site is in Engels maar dat hoeft je er niet van te weerhouden als je de taal niet beheerst. Het is zeer eenvoudig, vul de ( Nederlandse) woorden in die je wilt gebruiken. En je krijgt zo jij eigen gewenste zoeker.

woordzoeker uitprinten

Zelf maken en uitprinten!

Deze Engelstalige site biedt vrij makkelijk de mogelijkheid om zelf een woordzoeker te maken welke je zelf kan exporteren naar een PDF-bestand. Zodoende kan je dus je eigen woordzoeker uitprinten. Handig voor allerlei gelegenheden.

terug