auto spelletjes schiet spelletjes avontuur spelletjes vecht spelletjes sport spelletjes puzzel spelletjes

dit zijn de leukste kruiswoordpuzzel spelletjes

Kruiswoordpuzzel Word Mojo

Word Mojo de luxe (Als beste getest)

Word mojo is een top afwijkende variant van de klassieke kruiswoord. Het principe is hetzelfde alleen de uitvoer en omvang verschilt. Tevens ziet de puzzel er grafisch keurig uit. Een absolute aanrader voor iedereen die van kruiswoordpuzzels houdt. Er is een betaalde en niet betaalde variant. Indien u zich opgeeft voor Funpass dan kunt u voor 9,95 onbeperkt spelen. De leukste kruiswoordpuzzel maken doe je hier!!

diverse kruiswoordpuzzels

diverse kruiswoordpuzzels

Hier tref je een overzicht klassieke kruiswoordpuzzels aan. Deze puzzels worden zeer frequent vervangen en gaan van eenvoudig naar moeilijk. Voor de echte puzzelaar.

Zelf de puzzel samenstellen

kruiswoordpuzzels maken

Een echte aanrader. Hier vind je een overzicht van klassieke kruiswoordpuzzels. Het bijzondere is dat je zelf de moeilijkheidsgraad, aantal vakjes, welke puzzel etc kan selecteren. Als je het leuk vindt om kruiswoordpuzzels te maken is het zeer aan te bevelen te kijken op deze site.

Denksport puzzel

Denksport puzzel

Denksport is al jaren een begrip binnen de puzzelwereld. Je kan hier zelf bepalen wat de moeilijkheidsfactor is van je puzzel. De puzzel maak je op tijd en is veelal pittig. Tevens kan je prijzen winnen!

Word Slinger

Aanbeveling! Word Slinger

Een kruiswoordpuzzel en scrabble samen. Wederom niet een standaard kruiswoordpuzzel zoals u die hieronder treft echter een bijzonder leuke variant van puzzelen. Speel gratis online deze bijzondere en afwijkende vorm van een kruiswoordpuzzel. Tip van spelletjesplaats

terug