auto spelletjes schiet spelletjes avontuur spelletjes vecht spelletjes sport spelletjes puzzel spelletjes

dit zijn de leukste breinbreker spelletjes

Funtowers

Funtowers

Win het spel door telkens een kaart uit de torens te kiezen met een waarde die 1 hoger of 1 lager is dan de waarde van de kaart op de stapel. Een leuke ouzzel game

Mind Medley

Mind Medley

Mind Medley is een game waarin geheugen en inzicht samenkomt. In 6 verschillende levels kan je testen hoe goed jouw geestelijke vermogens zijn.

Veel Breinbrekers

Neurocampus

Je brein fit houden doe je hier. Op neurcampus vind je breinbrekers op de gebieden taal, rekenen, inzicht en geheugen. Tevens biedt de site veel wetenschappelijke informatie en leuke feiten. Wist je bijvoorbeeld dat de Chinezen heel anders rekenen dan wij dat doen? Wil je je hersenen trainen? ga maar snel verder kijken!

Math Brain

Math Brain

De buitenlandse site Funbrain biedt een breed assortiment (brein) spelletjes aan. Math brain is hier een van. Het spel lijkt op een soort ganzenbord met allemaal opdrachten. Zo heb je reken opdrachten, geheugen opdrachten en veel meer. Een leuk spel voor de gene die eens zijn brein wil trainen.

Rekenspel

Reken

Ben jij goed in rekenen? Grafisch is het spel niet fantastisch maar je leert er wel snel door rekenen. De opdracht is simpel. Maak zo goed mogelijk de sommen en de ballen worden in het doel geschoten. Veel succes!

terug