auto spelletjes schiet spelletjes avontuur spelletjes vecht spelletjes sport spelletjes puzzel spelletjes

dit zijn de leukste Ontsnap spelletjes

fiets, ontsnappen

Fiets ontsnapping

Al fietsend door de woestijn probeer je van de politie weg te blijven. Laat ze je niet pakken!

Jail, Break, 5

Jail Break 5

Ontsnap uit de gevangenis! Agenten proberen je tegen te houden, ben jij ze te slim af? Een geweldig spel dat je uren kan blijven spelen

Ontsnap, School

Ontsnap de school

Probeer te ontsnappen uit een saaie les! Het is een moeilijk spel, zeker een uitdaging. Alle uitleg is in het Engels, wat het voor sommigen extra moeilijk kan maken.

Ontsnapping, Ruimte

Ontsnapping uit de ruimte

Met een ruimteschip probeer je de andere ruimteschepen voor te blijven. Het is een lastig spel waar je goed bij moet nadenken. Laat ze je niet te pakken krijgen!

Ontsnap, 2

Onsnap 2

Je bent een dief die een diamant probeert te stelen. Helaas zijn er onderweg een aantal hindernissen die je moet overbruggen. Succes ermee!

Trapped, 5

Trapped 5

Beweeg je van deur tot deur en probeer te ontsnappen aan allerlei monsters. Redelijk lastig maar wel te doen.

Bankoverval

Bankoverval

Je hebt net een bankoverval gepleegd, maar er is een probleem. Je moet de bank nog uit, zonder gezien te worden door de beveiliging. Een van de moeilijkste ontsnap spelletjes die wij ooit zijn tegengekomen. Ga de uitdaging aan!

Gevangenis

Ontsnap uit de gevangenis

Je zit opgesloten in de gevangenis en je wil naar buiten. Door allerlei dingen te verplaatsen, gaten in de muren te vinden en de cipiers te ontlopen kan je dit lukken. Het kan even duren voordat je door hebt hoe het precies werkt.

terug