auto spelletjes schiet spelletjes avontuur spelletjes vecht spelletjes sport spelletjes puzzel spelletjes

dit zijn de leukste Inparkeer spelletjes

Parkeer, Gevecht

Parkeer Gevecht

Probeer je auto het snelst in te parkeren. Laat niemand je voor zijn!

Parkeren, Shanghai

Parkeren in Shanghai

Quick, Park

Quick Park

Je hebt 80 seconden, waarin je je auto zovaak mogelijk moet parkeren. Wat wordt jouw record?

Ballet, Parking

Ballet Parking

In dit spel parkeer je niet je eigen auto. Je parkeert de auto van anderen door er met jouw auto tegenaan te botsen! Een leuke afwisseling!

Boot, parkeren

Boot parkeren

Geen auto's of parkeerterreinen in deze game, alleen water. Op dat water vaar jij met je boot en je komt aan in de haven, waar je hem moet inparkeren. Het gaat iets trager dan met de auto, dus dit spel vereist wat geduld!

Taxi, Parkeren 1

Taxi Parkeren 1

Je bent een taxichauffeur in Bombay en je moet je taxi kwijt. In elk level moet je hem weer ergens parkeren, wat redelijk lastig is omdat je nergens tegenaan mag botsen. Verlies je geduld niet, na even spelen heb je het onder de knie!

Auto, Parkeren 4

Auto Parkeren 4

Het principe is hetzelfde: je moet je auto parkeren. De besturing is in dit spel anders. In plaats van een besturing met de pijltjestoetsen of de muis, trek je nu een lijn over het scherm die je auto volgt. Dit klinkt misschien makkelijk, maar dat is het zeker niet! Ga jij de uitdaging aan?

Vrachtwagen, Parkeren

Vrachtwagen Parkeren

In dit spel is parkeren wel heel moeilijk! Probeer maar eens een gigantische vrachtwagen te parkeren zonder andere auto's te raken!

Caravan, Parkeren

Caravan Parkeren

Op de camping probeer jij je caravan te parkeren. Het is erg lastig, net als bij de vrachtwagens, omdat het zo'n groot, lomp ding is. Een echte uitdaging dus!

Mafia, Driver

Mafia Driver

In dit spel rij je voor de mafia. Bots niet tegen de andere auto's aan en probeer je auto zo goed mogelijk in te parkeren!

terug